Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με τον γ.γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης


Την Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέπτεται αύριο, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργος Πετράκος, ο οποίος θα συναντηθεί με τον αιρετό περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.
Στη συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα, θα γίνει συζήτηση για τον περιφερειακό πόλο καινοτομίας καθώς και γενικότερα ζητήματα που άπτονται της ανάπτυξης.
Ο κ. Κ. Αγοραστός συνάντησε σήμερα τον κ. Γ. Πετράκο (φωτο) στο πλαίσιο ημερίδας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την πολιτική Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το 2013.
«Το μέγεθος των προβλημάτων στην Ελλάδα και ιδίως στην ελληνική περιφέρεια είναι τέτοιο που χρειάζεται να διεκδικήσουμε τεκμηριωμένα σημαντικούς πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της πολιτικής Συνοχής», υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του μετά την ημερίδα και πρόσθεσε:
«Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι η άμβλυνση των ανισοτήτων και των ανισορροπιών. Οφείλουμε να κινηθούμε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Είναι αναγκαία η ευθεία σύνδεση των προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τους στόχους και τα μέσα πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου