Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Α' κατηγορία ΕΠΣΘ

Με ήττα ξεκίνησε, η ομάδα ποδοσφαίρου του νησιού μας, το 2011. Ο Αλμυρός με αυτή τη νίκη βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τοπικού πρωταθλήματος ενώ σταθερά στο +6, στη πρώτη θέση, είναι ο Εθνικός.Στην τρίτη θέση πέρασε με διπλό ο Θησέας .Σημαντικό της  αγωνιστικής η πρώτη φετινή νίκη του Αγροτικού!







Γ.Σ. Αλμυρού - Σκιάθος
Το στάδιο του Αλμυρού αποτελεί "απόρθητο κάστρο" στη φετινή Α΄ΕΠΣΘ, αφού όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο περνά δύσκολες ώρες. Η Σκιάθος δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα και έγινε η όγδοη στη σειρά ομάδα που έφυγε ηττημένη από την έδρα της ομάδας του Βαγγέλη Σταμουλάκη. Το τελικό 5-1 αντικατοπτρίζει και την εικόνα του χθεσινού αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους.

Σαφώς καλύτερος ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού υπέταξε την ομάδα της Σκιάθου και έκανε το "οκτώ στα οκτώ" ως γηπεδούχος. Μάλιστα με τα πέντε γκολ που πέτυχε χθες έφτασε στα 38 στην έδρα του. Με την επιτυχία του αυτή διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας διαφορά έξι πόντων από τον πρωτοπόρο Εθνικό, την οποία ελπίζει να καλύψει στη συνέχεια.

Όσον αφορά την εξέλιξη της χθεσινής αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή πιο επιθετικοί και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό. Πίεσαν για το γκολ και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17΄με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Παπάρα και εκτέλεσε εύστοχα ο Λόρι Κέρι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του διαιτητή κ. Καραγιάννη, αλλά δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν.

Επτά λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Πλασταράς έγραψε το 2-0 με διαγώνιο σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Κέρι σημείωσε το 3-0 στο 29΄ "κλειδώνοντας" τη νίκη του ΓΣΑ. Στο 49΄ο Κοντοβάς "έσπασε" το τεχνικό οφσάιντ και απέναντι στον Παπάρα δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 4-0 με πλασέ, ενώ στο 53΄ο Πλασταράς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με μακρινό σουτ. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι κατέβασαν ...ταχύτητα μια και ακολουθούν και αλλοι κρίσιμοι αγώνες , ενώ η Σκιάθος επεδίωξε το γκολ της τιμής. Αυτό ήρθε στο 82ο λεπτό όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της. Την εκτέλεση ανέλαβε ο νεαρός Μουντζούρης που με ψύχραιμο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΎ: Λαγός, Αραπίτσας, Νικηφοράκης, Πλαβός (58΄Ελευθερίου), Αυγουλάς, Μπιρτσάι, Χάνος, Βούλγαρης (59΄Χειλάς), Πλασταράς (60΄Ραμαντάνης), Κέρι, Κοντοβάς.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Δ.Γιαουράκης (73΄Κανταράκιας), Κιριάι (60΄Ν.Πρίφτι ΙΙ), Μελαχρινός, Ε.Πρίφτι, Καμπουρέλης, Λαναράς (50΄Μουντζούρης), Κανταράκης, Γ.Γιαουράκης, Ν.Πρίφτι, Σταμέλος.
 
Πηγή: Θεσσαλία



Τα αποτελέσματα
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ  4-0
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ - ΣΚΙΑΘΟΣ 5-1
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 3-2
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΘΗΣΕΑΣ 1-2
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ - ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 0-3
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Α.Ε. ΛΕΧΩΝΙΩΝ 2-1
Α.Ε. 2002 - ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ 3-1
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΙΟΥ - ΧΛΟΗ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου