Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία Κυπριακών Αερογραμμών και Royal Holidays για το ερχόμενο καλοκαίρι

Συμφωνία για την πραγματοποίηση 130 ναυλωμένων πτήσεων σε ελληνικά νησιά και άλλους ελκυστικούς προορισμούς το ερχόμενο καλοκαίρι υπογράφτηκε σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών. Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας και ο Πρόεδρος της Royal Holidays κ. Λάκης Πασιάς, οι οποίοι σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι το πρόγραμμα των ναυλωμένων αυτών πτήσεων θα στεφθεί και φέτος με επιτυχία.
Με την υπογραφή της συμφωνίας, η οποία αποτελεί συνέχεια της περσινής επιτυχούς συνεργασίας του ταξιδιωτικού οργανισμού Royal Holidays με την Εταιρεία μας, οι Κυπριακές Αερογραμμές ξεκίνησαν ήδη προετοιμασία για να ανταποκριθούν στο ιδιαίτερα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του καλοκαιριού, στο οποίο προστίθενται οι 130 ναυλωμένες πτήσεις σε προορισμούς της Ελλάδας, άλλες πόλεις της Ευρώπης και το Σιαρμ Ελ Σιεϊχ.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν

αρχές Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προορισμούς όπως Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονος, Κως, Σκιάθος, Σάμος, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ρόδος, Κάρπαθος κ.α. Επίσης θα γίνουν ναυλωμένες πτήσεις προς Πράγα, Βενετία, Ρώμη, Σιαρμ Ελ Σιέϊχ κ.α.
Κατά την περσινή καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιήθηκαν 110 έκτακτες πτήσεις στη βάση παρόμοιας συμφωνίας με την Royal Holidays. Φέτος οι πτήσεις είναι κατά 20% περίπου περισσότερες και προσφέρουν τη δυνατότητα σε πάνω από 25,000 επιβάτες να περάσουν ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές.
Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις Κυπριακές Αερογραμμές, δεδομένου ότι υπογράφεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και προσφέρει την ευκαιρία για ενίσχυση των εσόδων της Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου