Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κρατούνται μετά από μήνυση, οι δημοσιογράφοι Γιώργος και Αντώνης Κουμιώτης

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, Κουμιώτης (πατέρας και γιος), «κατηγορούμενοι» ότι είναι οι διαχειριστές του blog «voliotaki», ενώ την ίδια ώρα που οι φερόμενοι ως «διαχειριστές» είναι κρατούμενοι, το blog συνεχίζει τις αναρτήσεις…

Ο νεότερος Κουμιώτης, χθες είχε την ονομαστική του εορτή…
Σύμφωνα με το «voliotaki»,  ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο τέλος της χθεσινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Γιώργου Κουμιώτη  και την έναρξη αυτής του Αντώνη Κουμιώτη στο «Ράδιο Μαρκόνι 96,1 F.M.», όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., εισέβαλε στους ραδιοθαλάμους και άρχισε να ελέγχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατάσχοντας υλικό ενώ ακολούθησε και έφοδος στην οικία των δύο δημοσιογράφων όπου και από εκεί οι αστυνομικοί πήραν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ακολούθησε η σύλληψη των δύο δημοσιογράφων και σύμφωνα με το «voliotaki», όλα ξεκίνησαν μετά από μήνυση για συκοφαντία που κατέθεσε ο Δήμαρχος του νησιού μας κ. Ν. Πλωμαρίτης.

Στο blog υπάρχουν αναρτήσεις μετά τις συλλήψεις των δύο δημοσιογράφων, αλλά η τελευταία ανάρτηση, αναφέρει πως σε ένδειξη αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες, σταματούν οι αναρτήσεις μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι.

Ανάρτηση στο tromaktiko αναφέρει...   Μετά από επικοινωνία, ενημερωθήκαμε πως οι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Περιμένουμε την αυριανή δικογραφία (σημερινή) η οποία θα ρίξει φως στη μυστήρια σύλληψη σήμερα (χθες) νωρίς το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου