Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ψηφίζουν οι δικηγόροι

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα και αύριο οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας προκειμένου να αναδείξουν τους προέδρους των συλλόγων τους. Σήμερα γίνονται οι εκλογές σε 62 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, ενώ αύριο θα ψηφίσουν οι δικηγόροι της Αθήνας.


«Μονομαχία» στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού, Αναστάσιος Βολιώτης, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των δικηγόρων για τρίτη θητεία, και ο Γιώργος Αθανασάκης διεκδικούν τη θέση του προέδρου του Συλλόγου. Την απάντηση θα δώσουν οι δύο κάλπες στις οποίες καλούνται να προσέλθουν από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου τα 600 περίπου μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Στη μία κάλπη οι δικηγόροι θα ψηφίσουν για τον πρόεδρο και στη δεύτερη για τα υπόλοιπα 14 μέλη της διοίκησης του Συλλόγου τους, ανάμεσα σε δύο συνδυασμούς.


Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Αν. Βολιώτη είναι οι: Στέργιος Αγροκώστας, Ευγενία Αποστολίδου, Μιχαήλ Βασιλικός, Εμμανουήλ Γαρυφαλλίδης, Λάζαρος Γαϊτάνης, Αθανάσιος Γεωργαντζόπουλος, Ιωάννης Διαμαντής, Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, Κωνσταντίνος Ζαπάντης, Αστέριος Ζαχαριάδης, Ερασμία Καλαφάτη, Χρήστος Καρακώστας, Μαρία Ξυφώλη, Ελευθέριος Παπαγρηγορίου, Αρετή Πρίντζου, Παναγιώτης Σαράφης, Χρήστος Στρατηγόπουλος, Ιωάννης Τερλεξής, Βασίλης Τζιώρας, Νίκη Τσιλιβίδου, Λάμπρος Φράγγος, Μιχαήλ Φώτου και Νίκος Χατζησταματίου.
Με το ψηφοδέλτιο του Γ. Αθανασάκη υποψήφιοι σύμβουλοι είναι: Απόστολος Ατσιάς, Παναγιούλα Γεωργιάδη, Γιώργος Ευθυμίου, Θεόδωρος Κανελλής, Βιολέττα Καντόλα, Δημήτριος Καραγιάννης, Αλέξανδρος Κατσιακιώρης, Χρύσα Κλεφτάκη, Σωκράτης Κόκκαλης, Μιχαήλ Νυστάζος, Νικολέττα Πρίντζου και Λευτέρης Σολιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου