Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Νέα Προοπτική για την Σκιάθο


Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στη δική σας  επιθυμία αλλά και στη δική μας υπόσχεση να είμαστε παρόντες με ουσιαστικές προτάσεις, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε ενεργή την ιστοσελίδα και το blog της Νέας Προοπτικής για την Σκιάθο.

Σκοπός μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους  για τα «έργα και ημέρες» της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής, να ελέγχουμε κάθε παράληψη ή καθυστέρηση, προκειμένου να ελαττώσουμε την όποια ασυδοσία, αναλγησία και αδράνεια του παρελθόντος, ώστε να  υποχρεωθούν να δουλεύουν με διαφάνεια και με την απαιτούμενη ταχύτητα ενεργειών.
Παράλληλα, το blog κυρίως, θα αποτελέσει έναν ελεύθερο δίαυλο επικοινωνίας, γιατί θα δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε κι εσείς μαζί μας, να καταθέτετε τις δικές σας ιδέες,  απόψεις  και κρίσεις.

Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων βοηθά μία κοινωνία να αυξήσει τους  συνειδητοποιημένους πολίτες  της. Ιδιαιτέρως  σήμερα με την καταρράκωση των θεσμών και των αξιών που βιώνουμε είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ η συνειδητή συμμετοχή και δράση στα κοινά, γιατί μόνο όταν όλοι μαζί υιοθετήσουμε μία ξεκάθαρη, έντιμη και δυναμική στάση μπορούμε να διασφαλίσουμε και να δρομολογήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας.

Με εκτίμηση,

Νέα Προοπτική για την Σκιάθο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου