Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Σεισμικές Δονήσης

Δύο σεισμικές δόνησης μικρής εντάσεως έγιναν αισθητές στην περιοχή μας με διαφορά τριών λεπτών! Η πρώτη στις 23:52 (3.1 R) και η δεύτερη στις 23:55 (2.2 R).Το επίκεντρο ήταν η θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σκοπέλου και το εστιακό βάθος 10 km.

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, αμαρτία απ'το Θεό ένα "μπλογκ" αξιόλογο σαν το δικό σας να μοστράρει τέτοιες καραμπινάτες ανορθογραφίες... Κι ο τίτλος φαίνεται παντού... Ξέρετε καλά ότι κάποιοι "ατσίδες"-που τα υπολογίζουν όλα-περιμένουν στη γωνία με το κουδούνι στο χέρι ψάχνοντας να βρουν λαιμό να το κρεμάσουν... Μην τους δίνετε δικαιώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την επισήμανσή σας και ελπίζουμε οι αναγνώστες μας, να δείξουν κατανόηση μιας και είναι η πρώτη φορά που μας διέφυγε η ορθογραφία και το συντακτικό. Τις "ατσίδες" δεν τις υπολογίζουμε! Εμάς μας ενδιαφέρει η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των Σκιαθιτών. Ελπίζουμε στην ενεργή σας συμμετοχή αποστέλλοντάς μας τουλάχιστον τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ και γω-και να επισημάνω ότι όταν ζητάτε (και δικαίωμά σας είναι βέβαια) στοιχεία από οποιαδήποτε υπηρεσία που ενδιαφέρουν όλο το κοινό, οι καλοί τρόποι λένε ότι πρέπει να απευθύνεστε στο διευθυντή της υπηρεσίας για να σας τα παραχωρήσει κι όχι σε μια υπάλληλο. Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι σέβεστε τη θέση του και το πρόσωπό του. Ευχαριστώ ξανά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή