Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Aladdin on Ice για όλη τη Θεσσαλία

Οι περιπέτειες του Αλαντίν σε ένα υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ όπως χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές, το οποίο γυρίζει σε όλη την Ελλάδα.
Για τη Θεσσαλία, θα βρεθεί στη Λάρισα από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο Κλειστό Νεάπολης.
Μετά τον Peter Pan και τον Bugs Bunny, τo Holiday on Ice επιστρέφει στην Ελλάδα με μία νέα συναρπαστική παράσταση για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, τον Aladdin on Ice.

Το διάσημο πλέον Holiday on Ice, χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο στη ζωντανή ψυχαγωγία στον πάγο με 350 εκατομμύρια θεατές και 67 χρόνια ιστορίας, παρουσιάζει ένα υπερθέαμα σε ένα παγοδρόμιο 800 τμ και μας ταξιδεύει σε…ανατολίτικα μονοπάτια!
Τα 30 αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ βρίσκονται στους δρόμους και τα πολύχρωμα παζάρια της Ανατολής και διηγούνται τις περιπέτειες του φτωχού Αλαντίν που προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη και την εύνοια της πριγκίπισσας Sharida.

Όμως, ο κακός Βεζίρης που καιροφυλακτεί, επιθυμώντας να γίνει…Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, επηρεάζει τον καλοκάγαθο πατέρα της Πριγκίπισσας Sharida και βάζει εμπόδια στο δρόμο του φτωχού ήρωά μας.

Πρόκειται για μια παράσταση που ενσωματώνει όλα όσα αγαπούν περισσότερο τα παιδιά: διασκεδαστική, διαδραστική και περιπετειώδης, με τέρατα, θησαυρούς, μαγικές φόρμουλες και ένα ιπτάμενο χαλί. Η παράσταση Aladdin on Ice βρίθει από μαγικά νούμερα, ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, σύγχρονη, εμπνευσμένη μουσική και υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικού πατινάζ, σ’ ένα ονειρεμένο σκηνικό που αντανακλά την μαγευτική ατμόσφαιρα της Μέσης Ανατολής…

Εισιτήρια
Εισιτήρια: A Zώνη: 25€, Β Zώνη: 18€. Διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 35€ (με VIP parking - ξεχωριστή είσοδο, και καθίσματα γύρω από την παγοπίστα σε απόσταση 2-3 μέτρων). Ημέρες και ώρες: Τετ. 29-Δεκ. 20.00, Πεμ 30-Δεκ 16.00 - 20.00, Παρ 31-Δεκ 12.00 - 16.00, Σαβ.1-Ιαν 16.00 - 20.00, Κυρ 2-Ιαν 12.00 - 16.00 - 20.00.

Πηγή: Magnesia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου