Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πλειστηριασμός

" "Κυκλοφορεί" έντονα, τις τελευταίες ημέρες, η είδηση για πλειοδοτικό διαγωνισμό ενοικίασης της καντίνας στην παραλία Μπανάνα καθώς και για δύο καντίνες στις Κουκουναριές" μας είπε ένας αναγνώστης.
"Ο διαγωνισμός θα γίνει αύριο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Μπούρτζι".

Επειδή το μάθαμε μόλις σήμερα, ψάξαμε για σχετική ανακοίνωση σε ιντερνετικές εφημερίδες, ανάλογα sites και blogs, καθώς και στην εφημερίδα της υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, αλλά δε βρήκαμε κάτι σχετικό.
Μάθαμε όμως από επίσημα χείλη πως η προκήρυξη έγινε στις 30 Νοεμβρίου και αναρτήθηκε στο κτίριο της Αναπτυξιακής και το Δημαρχείο. Επίσης δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες Θεσσαλία, Νέος Τύπος, Εφημερίδα Δημοπρασιών και Πλειστηριασμών και στον Επενδυτή. Ο διαγωνισμός θα γίνει αύριο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Μπούρτζι και είναι ανοικτός για το κοινό.
Ελπίζουμε πάντως, κάποια στιγμή,  να λειτουργήσει σωστά η εφημερίδα της υπηρεσίας και να δημοσιεύουν προκηρύξεις διαγωνισμών (θέσεων εργασίας, έργων), προσκλήσεις δημοτικών συμβουλίων, τις αποφάσεις (ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων το άφηνε στην καλή θέληση του Προέδρου του Δ.Σ. και σε πολλούς δήμους βρήκε ανταπόκριση), συμβάσεις (έργων, εργασίας), διορισμούς (αν και τώρα πλέον δύσκολα θα διοριστεί κάποιος/α ) και εν τέλει να μην υπολειτουργεί ως γραφείο τύπου. Ο "Καλλικράτης" άλλωστε αναγκάζει όλους τους Δήμους
από 1-1-2011 να αναρτούν σε κάθε περίπτωση όλες τις αποφάσεις των οργάνων του στις επίσημες ιστοσελίδες που διατηρούν (άρθρο 71, παρ. 3).
Επίσης το ραδιόφωνο να λάβει τη μορφή για την οποία ιδρύθηκε, και η μορφή σύμφωνα με το καταστατικό αλλά και την βεβαίωση νομίμου λειτουργίας είναι η ενημέρωση των πολιτών της Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου