Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Α. Παπατόλιας: «Θεσσαλών Δύναμη» για την περιφέρεια

«Θεσσαλών Δύναμη» ονομάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια, ο οποίος παρουσίασε επίσης την Παρασκευή το λογότυπο και τους υποψήφιους και τους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες.

Να σημειωθεί ότι το λογότυπο προέκυψαν από προτάσεις νέων καλλιτεχνών σχεδιαστές και γραφίστες από όλη την Θεσσαλία μετά το σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε η παράταξη.

Πρόκειται για την απεικόνιση ενός δυναμικού βέλου που συμβολίζει το 4 δηλαδή τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας που γίνονται μια δυναμική περιφέρεια και αυτό αποτυπώνεται στο βέλος του λογότυπου όπου τελικά κυριαρχεί το 1. Δηλαδή, όπως είπε ο κ. Παπατόλιας «η Ισχύς εν τη ενώσει!», που κφυσικά συνδέεται με το σύνθημα του συνδυασμού:
«Είμαστε το κέντρο της Ελλάδας … Διεκδικούμε τη θέση μας».
Η πρόταση που τελικά επιλέχθηκε από τις, συνολικά, 20 που κατατέθηκαν θα επιβραβευτεί με ένα ηλεκτρονικό αναγνώστη βιβλίων (e-book reader) τελευταίας τεχνολογίας, συμβολίζοντας έτσι τις θέσεις της αυτοδιοικητικής μας παράταξης, για τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες.

«Το δώρο είναι συμβολικό και απευθύνεται σε ένα ταλαντούχο καλλιτέχνη γραφίστα που χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και αυθεντικότητα. Είναι από το Βόλο ονομάζεται Σταμάτης Παπαδήμος και συνοδεύεται από ένα αξιόλογο βιογραφικό με αξιόλογες σπουδές και πλούσια καλλιτεχνική εμπειρία. Τον ευχαριστώ εκ’ μέρους της παράταξης μου αλλά και εκ μέρους των άλλων πολιτών και υποστηρικτών μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατόλιας.


Oι τέσσερις Αντιπεριφερειάρχες

Νομός Λάρισας

Λίτσα Λιακούλη
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Νομαρχίας Λάρισας


Νομός Μαγνησίας
Δημήτριος Μεργιαλής Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Τοπογραφικής , Εγγείων Βελτιώσεων


Νομός Τρικάλων
Λώρεν Κασσοπούλου Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου


Νομός Καρδίτσας

Φώτης Αλεξάκος
Νομάρχης Καρδίτσας


Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου