Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Μήνυση για απάτη υπέβαλε άνεργος στη Σκιάθο

Απάτη σε βάρος 37χρονου φέρεται ότι έστησε κάτοικος της Σκιάθου, εκμεταλλευόμενος την αγωνία του πρώτου για εύρεση εργασίας και ίσως και την προεκλογική περίοδο.
Την υπόθεση ερευνά το
Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 37χρονος άνεργος για απάτη, που διαμένει στο νησί. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, σε συνάντηση που είχε με 60χρονο –σε βάρος του οποίου κατέθεσε τη μήνυση- ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να μεσολαβήσει και να του εξασφαλίσει θέση εργασίας στο δήμο Σκιάθου.
Ο 37χρονος, ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνωρίζει γράμματα, υποστήριξε ότι υπέγραψε ορισμένα έγγραφα που προσκόμισε ο 60χρονος, αλλά δίχως να μπορεί να αναγνώσει το περιεχόμενό τους. Επιπλέον, παρέδωσε στον «μεσολαβητή» για εύρεση εργασίας χρηματικό ποσό 30 ευρώ για δήθεν αγορά χαρτοσήμων.
Ο 60χρονος διέφυγε της σύλληψης στο πλαίσιο της προθεσμίας του αυτοφώρου που παρήλθε χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αστυνομικές αρχές στο νησί δεν έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν παρόμοια υπόθεση. Δεν αποκλείεται όμως και άλλοι άνεργοι να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για εργασία, να έχουν πληρώσει «χαρτόσημα» και να μην έχουν αναφέρει το συμβάν στην αστυνομία.

Πηγή: Volos Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου