Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στο Βόλο ο Αντώνης Σαμαράς

Στο Βόλο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι συνεργάτες του από τη Ρηγίλλης εξέταζαν χθες το ενδεχόμενο η συγκέντρωση να γίνει είτε στο ξενοδοχείο Ξενία ή στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία το τριήμερο 21-22 και 23 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ εκτός των επαφών που θα έχει με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Βόλο, όπου θα παρουσιάσει το πολιτικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας για τον Καλλικράτη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και αφού οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες.
Στο μεταξύ την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Βόλο θα βρίσκεται η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα. Η κ. Κράτσα στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας στο Ξενία, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου