Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Ισόβια στον Αφγανό για το φονικό στη Σκιάθο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας καταδίκασε τον 18χρονο Αφγανό ο οποίος τον Απρίλιο του 2010 σκότωσε την ξενοδόχο, Σταυρούλα Τσουρού, και τραυμάτισε τον σύζυγό της και την κόρη τους. 
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το φόνο, σε κάθειρξη 10 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συζύγου και σε φυλάκιση 12 μηνών για την πρόκληση σωματικών βλαβών στην κόρη και τις φθορές στο ξενοδοχείο.

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2010, όταν ο νεαρός Αφγανός που εργαζόταν ως υπάλληλος στο ξενοδοχείο είχε απαιτήσει από το θύμα να του δώσει κάποια χρήματα που του όφειλε και όταν δεν τα πήρε προέβη στην τέλεση του φρικιαστικού εγκλήματος. Κρατώντας μία τσάπα στα χέρια ο δράστης εισέβαλε τη νύχτα στο δωμάτιο που κοιμόταν η 58χρονη και είχε καταφέρει σε βάρος της θανάσιμα πλήγματα ενώ τραυμάτισε τον 63χρονο σύζυγό της και την 20χρονη κόρη. Μάλιστα, για να ξεθυμάνει τον τυφλό θυμό του προξένησε φθορές στο ξενοδοχείο και σε δύο οχήματα. Ο δράστης συνελήφθη τις επόμενες μέρες, ενώ ήταν κρυμμένος στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου