Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ: Δεν χειραγωγούμε ούτε κατευθύνουμε τους δημότες προς καμία πλευρά

Σκιαθίτισσες, Σκιαθίτες
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ συνεδρίασε, με την συμμετοχή όλων των μελών της, για να εκτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών και να λάβει τις αποφάσεις της.
Θεωρούμε ότι το ποσοστό μας (16,04%) είναι ικανοποιητικό, δεδομένης της μεγάλης προεκλογικής πόλωσης και βρίσκεται εντός των στόχων που εξ αρχής είχαμε θέσει. Το εκλαμβάνουμε ως ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης της στάσης και των θέσεων μας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συνεχίσουμε εντονότερα την προσπάθεια, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι σκεπτόμενοι ελεύθεροι άνθρωποι και όχι «μαντρωμένοι» και άβουλοι...
ψηφοφόροι. Η ΑΚΠΣ δεν είναι εκλογικός μηχανισμός κατευθυνόμενων ψήφων, αλλά δημοκρατική συμμετοχική παράταξη, αυστηρά Αυτοδιοικητικού χαρακτήρα. 
Αγαπητοί συμπατριώτες, αγνοείστε τις κακόβουλες και επικίνδυνες διαδόσεις. Oι απόπειρες εκβιασμού και οι πιέσεις δεν μας αγγίζουν.
Δηλώνουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι η θέση της ΑΚΠΣ για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής είναι αυτή και μόνο αυτή:
Δεν χειραγωγούμε ουτε κατευθυνουμε τους δημοτες προς καμία πλευρά. 
Είμαστε βέβαιοι ότι οι ψηφοφόροι μας, αλλά και όλοι οι Σκιαθίτες, θα ψηφίσουν ελεύθερα και με γνώμονα το καλό του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου