Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Παπανδρέου: Πήρα εντολή να συνεχίσω

Η χώρα δεν θα οδηγηθεί τελικά σε πρόωρες εκλογές, όπως προκύπτει από τις αποψινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Α.Παπανδρέου, απο το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται να λειτουργήσουμε με διαφορετική αντίληψη και να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Οπως τόνισε, ο ίδιος ανέλαβε το τιμόνι της χώρας σε μια δύσκολη περίοδο και σημείωσε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι μια προσπάθεια όλων και όχι μόνο της κυβέρνησης. Τόνισε δε ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή τα καταφέραμε.

Το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι ο λαός θέλει την αλλαγή, για την οποία ψήφισε πριν από ένα χρόνο. Ανέφερε ότι δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, όπως δεν υπάρχουν και μαγικές συνταγές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αποχή και κάλεσε όσους απείχαν να πάρουν μέρος στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Απευθυνθήκε δε στους κοινωνικούς εταίρους, τονίζοντας ότι η προσπάθεια είναι εθνική και δεν χωρούν μικροκομματικές αντιλήψεις και λογικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου