Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη του Πλωμαρίτη στον Astra

Το μεσημέρι, στην εκπομπή του Astra, παράθυρο στη Θεσσαλία, έδωσε συνέντευξη ο κος Ν. Πλωμαρίτης. Μίλησε για το έργο που έχει κάνει τα τελευταία 6 χρόνια, ως Δήμαρχος Σκιάθου, καθώς και για το πρόγραμμα που έχει για τα επόμενα 3,5 χρόνια εάν ξαναεκλεγεί.

Προς το τέλος ο δημοσιογράφος κος Δημήτρης Μαρέδης ρώτησε αν έγινε κάποια προσπάθεια για κοινό ψηφοδέλτιο Πλωμαρίτη – Πρεβεζάνου και προς έκπληξή μου, απάντησε θετικά! Συγκεκριμένα έγινε προσπάθεια από την πλευρά του Δημάρχου με «μεσολαβητές» την κα Μαρία Κανταράκια και τον κο Παύλο Τασιόπουλο, με προϋπόθεση την ηγεσία του νέου συνδυασμού να την αναλάβει τρίτο πρόσωπο.(Πρόταση του κου Πλωμαρίτη ήταν η τοποθέτηση του κου Πασχάλη Πασχάλη σ’ αυτή τη θέση.)

1η ερώτηση : Η προσπάθεια έγινε πριν ή μετά την παραίτηση του κου Τασιόπουλου από τη θέση του Αντιδημάρχου ;

2η ερώτηση : Αν υπήρχε συμφωνία και συνεργαζόντουσαν, με δεδομένο ότι αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του κου Πρεβεζάνου θα συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο συνεργασίας, ποιος θα ήταν ο χαρακτηρισμός, σε αντίθεση μ’ αυτόν που ο ίδιος ο Δήμαρχος ξεστόμισε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, (καρακιτσαριά);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου