Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σκιάθος - Α.Ε. Διμηνίου 2-2

Μεγάλη μάχη έγινε στη Σκιάθο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Α.Ε. Διμηνίου, χωρίς όμως να αναδειχθεί νικητής, αφού ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Στο ματς επικράτησε μεγάλη ένταση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται τόσο για τη φιλοξενία και το σκληρό, όπως χαρακτήρισαν, παιχνίδι των γηπεδούχων. Τα έβαλαν και με τον διαιτητή Τρυφωνίδη, για τον οποίο παράπονα έχουν και οι νησιώτες.
Η αναμέτρηση ήταν πολύ δυνατή με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 18ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντερβίσι, αλλά το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου ισοφάρισε πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 22' με σουτ του Τσάπι.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο παιχνίδι οι νησιώτες ξαναπήραν το προβάδισμα με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του 15χρονου Κωνσταντίνου Μουντζούρη. Το γεγονός αυτό έκανε τους παίκτες της Α.Ε. Διμηνίου να πιέσουν για την εκ νέου ισοφάριση που ήρθε στο 70ο λεπτό με εύστοχο σουτ του Γεωργούλα, ενώ λίγο νωρίτερα ο Καραπλιάγκος είχε σημαδέψει το δοκάρι του Κουτρουμπέλια.
Ο τελευταίος έγινε ο «ήρωας» για τη Σκιάθο, αφού στο 85' απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κιπτίου και το οποίο είχε καταλογιστεί από τον κ. Τρυφωνίδη σε χέρι αμυνομένου. Δύο λεπτά αργότερα ο Κιπτίου τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε υποβασταζόμενος (η σοβαρότητα της κατάστασής του θα εκτιμηθεί σήμερα). Έτσι το Διμήνι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, όσους και η Σκιάθος, καθώς είχε αποβληθεί ο Πρίφτι.
Στα τελευταία λεπτά οι Χαριτίδης, Γιαννόπουλος και Ντουκώλης έχασαν καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενουμένους, καθώς και ο νεαρός Ντάμτσιος για τους γηπεδούχους.
Οι Διμηνιώτες εξέφρασαν πολλά παράπονα για το σκληρό -όπως υποστηρίζουν- παιχνίδι της Σκιάθου υπό την ανοχή του κ. Τρυφωνίδη, ενώ «φωνάζουν» και για δύο ακυρωμένα γκολ των Γεωργούλα και Διάκου. Επίσης καταγγέλουν το ότι δεν υπήρχε γιατρός στον αγώνα. «Λυπάμαι πολύ. Μέσα στο παιχνίδι φάγαμε πολύ ξύλο από τους αντιπάλους μας υπό την ανοχή του διαιτητή. Μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Ευτυχώς που γυρίσαμε στο Βόλο με μόνο ένα τραυματία» σχολίασε ο προπονητής της Α.Ε. Διμηνίου Θάνος Θεοδώρου.
Από την πλευρά τους και οι Σκιαθίτες τα έχουν με τον ρέφερι της αναμέτρησης, για το πέναλτι που καταλόγισε και την κόκκινη στον Πρίφτι, ενώ υποστηρίζουν ότι θα ζητήσουν την εξαίρεσή του από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας τους.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Κουτρουμπέλιας, Κανταράκης, Κιριάι, Καμπουρέλης, Μελαχρινός, Γιαουράκης, Σκέμπι (80' Ντάμτσιος), Δερβίση, Μουντζούρης (70' Ντ. Πρίφτι), Σταμέλος (60' Τάσσου), Ε. Πρίφτι.
Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Βενιέρης, Γιαννακόπουλος, Καρανικολάου, Γεωργούλας, Διάκος, Π. Χαριτίδης (65' Χονδρός), Χ. Χαριτίδης, Πολυβρόχος (46' Ντουκώλης), Τσάπι, Κιπτίου, Καραπλιάγκος (75' Γκέρτσος).

Πηγή: ΕΠΣΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου