Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Ανακριβή δημοσιεύματα

  
ΕΛΑΣΣΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΣΚΙΑΘΟΣ   18/6/2011
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΧΡ. ΜΠΟΥΚΩΡΟ
Διευθυντή & τους δημοσιoγράφους της εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ»

Κοιν. 1. Εφημερίδα «Θεσσαλία»
          2. Εφημερίδα « Νέος Τύπος»
                 
ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΡΙΒΗ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

κ. Διευθυντά
Έχουν πέσει στην αντίληψή μας δημοσιεύματά σας για θέματα του Δήμου Σκιάθου και κυρίως του Δημοτικού Συμβουλίου στα οποία αναφέρεστε γενικά στην αντιπολίτευση. Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η αντιπολίτευση στο Δήμο Σκιάθου αποτελείται από την Μείζονα των πέντε συμβούλων με επικεφαλής τον κ. Δ.  Πρεβεζάνο και την Ελάσσονα με δύο συμβούλους της Ανεξάρτητης Κίνησης  και έναν, τον κ.Γεώργιο Καραστατήρα, της Λαϊκής Συσπείρωσης.
  Αγνοώντας λοιπόν την σύνθεση της αντιπολίτευσης γράφετε συχνά  ανακρίβειες όπως στο σημερινό σας άρθρο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι :
1.       Αποχώρησε στο πρώτο θέμα των προ ημερησίας μόνο η μείζον αντιπολίτευση.
2.       Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ι. Πατσάς εκτός των περί «ίντριγκας» ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Δήμαρχος σε συνέντευξή του δήλωσε πως συνεργάζεται μόνο με την κ. Φιλαρέτου και τον κ. Καραστατήρα για να λάβει την απάντηση  από την υπογράφουσα
« Ο κ.Πατσάς ως φιλόλογος μπορεί να ερμηνεύσει τις λέξεις «ταύτιση και συνεργασία» από άποψη φιλολογική. Εγώ προσωπικά αλλά και η ΑΚΠΣ όταν λέμε «ταύτιση και συνεργασία» εννοούμε ότι μελετάμε τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Σκιάθου, τοποθετούμαστε, επιχειρηματολογούμε, κάνουμε προτάσεις και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται δεκτές από την πλειοψηφία».
3.       Ο έλεγχος για την απόφαση της 31-6-2011 σχετικά με την 30η συνάντηση της ΜΟΤΟΕ και του τι έχει αναρτηθεί στον  διαδικτυακό τόπο του Δήμου έγινε από την ΑΚΠΣ.
4.       Η συνεδρίαση διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα επειδή η Πλειοψηφία με την Ελάσσονα Μειοψηφία μετέβη στο λιμάνι για να σχηματίσει εικόνα για το πρόβλημα που προέκυψε στην προβλήτα πρόσδεσης των πλοίων.

Παρακαλούμε λοιπόν στα δημοσιεύματά σας να αναφέρεστε συγκεκριμένα στα γεγονότα και στις δημοτικές παρατάξεις .
Θα είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις, δράσεις και ενέργειες της Ανεξάρτητης Κίνησης.
Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θέλετε η εφημερίδα σας να είναι ακριβής στις πληροφορίες που δημοσιεύει.

Μετά τιμής
Αναστασία Φιλαρέτου
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής της ΑΚΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου