Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το Κέντρο Υγείας Σκιάθου.
Πληροφόρηση για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαμε το βράδυ της Δευτέρας από την επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου και Δημοτική Σύμβουλο κα Αναστασία Φιλαρέτου και μπορούσε οιοσδήποτε να το διαβάσει και στην ιστοσελίδα του συνδυασμού. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν η ώρα έναρξης του συμβουλίου και γι’ αυτό το λόγο δεν προβήκαμε σε σχετική ανάρτηση στο blog. Περιμέναμε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου αλλά μάταια.
Η συνεδρίασε τελικά έγινε το πρωί και παρόντες ήταν οι κ.κ. Κανταράκια Λίτσα (Προεδρεύων), Αϊβαλιώτης Κων/νος, Κόλιας Ταξιάρχης, Πασχάλης Απόστολος, Πασχάλης Πασχάλης, Τσόλας Κων/νος, Χαλκιάς Νικόλαος, Ζυμαρικόπουλος Δημήτριος, Πατσάς Ιωάννης, Φιλαρέτου Αναστασία, Τρακόσας Θεοδόσιος και Καραστατήρας Γεώργιος. Στο ακροατήριο παρευρέθηκαν δύο εργαζόμενοι του Κ.Υ., ο κος Μουτζούρης Κων/νος και – προς το τέλος της συνεδρίασης - ο υπογράφων.
Πιστεύω πως για ένα τέτοιο θέμα θα ‘πρεπε να ‘ναι μεγαλύτερη η συμμετοχή Δημοτικών Συμβούλων, Συλλόγων και δημοτών του νησιού μας, όμως μεγάλο ρόλο για την απουσία έπαιξε και η ώρα διεξαγωγής της συνεδρίασης. Οι περισσότεροι βρισκόμαστε στις δουλειές μας και ο μόνος τρόπος ενημέρωσης, χωρίς να σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος, το δημοτικό ραδιόφωνο, αποκλείστηκε λόγω της διακοπής ρεύματος στις κεραίες. Η Δημοτική αρχή θα ‘πρεπε να το είχε προβλέψει και να προγραμμάτιζε τη συνεδρίαση σε απογευματινή ώρα.
Αποτέλεσμα της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής με σκοπό την διερεύνηση σε βάθος του προβλήματος και τον συντονισμό των ενεργειών όλων, αρχών, φορέων, κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας,  αποτελούμενη από το Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο κ. Διολέττα Δημήτριο, τον Δημοτικό Συμβούλο και Επιμελητή Α του Κ.Υ. Σκιάθου κ. Τσόλα Κων/νο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πατσά Ιωάννη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραστατήρα Γεώργιο και την κα Χονδρονικολή Ματούλα, εκπρόσωπο των εργαζομένων του Κ.Υ..
Ελπίζω να ‘ναι από τις λίγες επιτροπές, σε όλη την Ελλάδα, που πετυχαίνουν το σκοπό για τον οποίο συγκροτούνται και να βρουν συμπαράσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη λύση των προβλημάτων του Κ.Υ. του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου